Wat doet JCI Utrecht?

JCI Utrecht organiseert jaarlijks activiteiten en projecten. Deze activiteiten en projecten staan in het teken van plezier, maatschappelijk betrokkenheid, business, persoonlijke ontwikkeling of het internationale JCI netwerk.

Huidige prioriteit: Flatten the Curve! Wij zorgen ervoor dat we op dit moment binnenblijven zodat wij, en ons netwerk, gezond blijven. Wanneer we zeker weten dat de zorgmedewerkers en resources het aankunnen, zullen we op verantwoorde wijze weer activiteiten, projecten en trainingen gaan oppakken!

Normaal gesproken organiseren jaarlijks diverse besloten en open activiteiten zoals:

Daarnaast zijn er sinds 1962 uiteraard vele projecten waar we trots op zijn, een (te) kleine greep ;-):

  • Deelfinanciering (projecten georganiseerd ten bate van) het kindercarillon in de Dom;
  • Fundraise sterrendiner in de lobby van het Diakonessenhuis;
  • Onvergetelijke dag geven aan blinden en slechtziende met en voor Bartimeus inclusief een donatie voor en het meehelpen aan een kinderboerderij;
  • Organisatie van diverse Nationale JCI Congressen met een sterke business component, zoals het Congres Circulaire Economie;
  • Initiatiefnemer en uitvoerder van Upstarters, een traject om jongeren met een ondernemersdroom die droom te helpen realiseren, nationaal en internationaal.

JCI Utrecht is er niet alleen voor en door leden, maar biedt ook een aantal zaken aan, de meest in het oog springende is:

  • Het wereldhandelsspel voor bedrijven, meer informatie kan je op deze pagina vinden.