Je bent hier:

Activiteiten

Project: voorkom afname van de biodiversiteit op 23 sept!

Zorg voor het klimaat, je eigen stad en jezelf. Met het Tegelwip-pakket maak je impact:

  • Je bevordert een betere biodiversiteit in je eigen omgeving
  • Je vergroot het algemene welzijn van je tuin en/of stad
  • Je zorgt dat er meer regenwater wordt opgevangen
  • Je hebt genoeg bloemzaadjes om twee grote tegels om te zetten in eenparadijs van bijen
  • Je vermindert het hitte-effect

Tegelwip starterskit voor iedereen
De starterskit is voorzien van bloemzaadjes, potgrond, kortingsbonnen van Steck, een visitekaartje met échte zaadjes en natuurlijk met de enige echte Utrechtse wipper. Tijdens het Pollinators evenement op 23 september krijg je daarnaast ook nog de kans om mee te doen met de boeiende workshops onder leiding van Guerilla Gardeners.

Waar en wanneer je pakket ophalen?
Op 23-09-2023 tussen 10:00-17:00u vindt het evenement “De eetbare woonwijk” plaats, hier en tijdens dit evenement kun je jouw Utrechtse tegelwip pakket ophalen! Locatie voor het ophalen van je pakket: Metaal Kathedraal, Utrecht

Wat zit er in de tegelwipstarterskit?
De starterskit is voorzien van bloemzaadjes, potgrond, kortingsbonnen van Steck, een visitekaartje met zaadjes en natuurlijk een échte Utrechtse wipper.

Doneren
Heb je geen plek om een tegel te wippen, maar wil je wel je steentje bijdragen aan dit mooie initiatief? De opbrengsten van onze actie worden gedoneerd aan de pollinators. Doneer nu!

Al uitgevoerde activiteiten & projecten

We organiseren jaarlijks activiteiten en projecten die in het teken staan van onze pijlers business, training, community & (inter)national. De projecten zijn er vaak op gericht om lokaal het verschil te maken.

Groot of klein project: JCI-leden kiezen zelf wat voor projecten zij graag willen neerzetten. Dit kan bijvoorbeeld ontstaat vanuit een actuele behoefte in de maatschappij, interesse in een bepaald onderwerp of affiniteit met een bepaalde doelgroep.

Een opsomming van een aantal uitgevoerde projecten & activiteiten, vind je onder hieronder!