Interesse om lid te worden?

button_2

JCI Utrecht is voor zelfstandig ondernemers of werknemers onder de 40 jaar die wonen of werken in Utrecht. Vanuit JCI Utrecht streven we naar diversiteit en dit betekent dat we proberen zoveel mogelijk verschillende beroepsgroepen binnen onze club te verwelkomen. Dit betekent ook dat we zorgvuldig afwegen of het nieuwe lid een aanvulling is op de huidige leden.

Hoe kan ik lid worden van JCI Utrecht?

Je kunt lid worden van JCI Utrecht door een mail te sturen naar leden@jci-utrecht.nl of onderstaand contactformulier in te vullen. Vervolgens dienen de volgende stappen te worden doorlopen om lid te kunnen worden:

 • Het schrijven van een CV en motivatiebrief;
 • Het bijwonen van een kennismakingsavond; dit is een avond waarin je als geïnteresseerde kennis maakt met JCI Utrecht. Op deze avond deel je wat jij JCI wilt brengen en wat je wilt halen. De ledencommissie zal deze avond zijn verwachtingen uitspreken. Deze avond is een mooie gelegenheid om te zien of er een match is tussen jou en JCI Utrecht.
 • Het bijwonen van een ledenvergadering; indien er een match is, dan word je uitgenodigd voor de ALV, deze wordt elke 3e donderdag van de maand gehouden in “The Social Impact Factory” na een diner bij de Stadsbrasserie de Utrechter .
 • Kiezen of je lid wilt worden; je mag 3 maanden komen kijken of JCI Utrecht wat voor jou is.
 • Indien je kiest voor JCI Utrecht dan word je aspirant-lid. Om volwaardig lid te worden, dien je een installatieproject af te ronden. Om je snel wegwijs te maken binnen JCI Utrecht zal een JCI-lid jouw buddy worden.

Wat kost het om lid te worden?

Het kost €375,- op jaarbasis. Dit is inclusief diner bij elke ALV en het eindfeest dat elk jaar plaats vindt.

Hoeveel leden zijn er?

JCI Utrecht heeft gemiddeld 20 – 30 leden, hiermee zijn wij één van de grotere kamers van Nederland.

Wat zijn de selectie criteria om lid te worden?

 • Je bent tussen de 20 en 39 jaar oud
 • Je woont of werkt in Utrecht of in de nabije omgeving
 • Je neemt deel aan de algemene ledenvergadering (1 keer per maand)
 • Je neemt actief deel aan commissies en activiteiten
 • Of je stapt over vanuit een andere kamer

Wanneer je vragen of belangstelling hebt, kun je contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Onze ledencommissie neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Ja, ik wil misschien wel lid worden!

  Mocht het formulier niet werken, stuur dan rechtstreeks een mailtje naar: info [at] jci – utrecht [punt] nl