Je bent hier:

Oude website: homepagina JCI Utrecht

JCI is een wereldwijd netwerk van ondernemende mensen tot 40 jaar. De organisatie heeft geen politieke of religieuze achtergrond. JCI telt meer dan 160.000 leden in ruim 110 landen en 5.000 lokale organisaties (ook wel Kamers), waarvan JCI Utrecht er één is. JCI Utrecht staat voor het combineren van lol en leren, gezelligheid met gelijkgestemde en ondernemende mensen, het vergroten van je netwerk en persoonlijke ontwikkelkansen!
Community

Ben je maatschappelijk betrokken en wil je meehelpen om de wereld een stukje beter te maken? Ben je geïnteresseerd in maatschappelijk verantwoord ondernemen? Word lid en verbeter de wereld met lokale, nationale en internationale projecten. Natuurlijk zijn we ook zelf een community, houden we van gezelligheid, en eten en borrelen we regelmatig!

Bekijk onze acties >>

Business

Ben je geïnteresseerd in mogelijkheden op zakelijk gebied? JCI organiseert zakelijke evenementen op lokaal, regionaal en landelijk niveau. Je krijgt er in een keer een netwerk van circa 2000 leden bij. Lid zijn van JCI schept een band en opent vele nieuwe deuren.

Training

Wil je jezelf ontwikkelen in nieuwe vaardigheden, zoals leiderschap, coachen of bijvoorbeeld teambuilding? Word dan lid van JCI. Het is niet meer nodig om dure bedrijfstrainingen te volgen, JCI beschikt over goede trainers binnen de eigen organisatie die je de gelegenheid bieden om voor weinig geld veel te leren. Misschien wil je liever zelf trainer worden?

Internationaal

JCI biedt je tevens de mogelijkheid om internationale contacten op te doen en je internationale netwerk uit te breiden via Europese Conferenties en Wereldcongressen of door het vervullen van internationale functies.

Kom kennismaken!

In plaats van onze beruchte kennismakingsborrels, organiseren we nu een coronaproof-wandeling met één van onze leden.

Meld je nu aan >>

Samenwerken

Wilt u als bedrijf of maatschappelijke organisatie samenwerken met JCI Utrecht? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Stuur een mail naar bestuur@jci-utrecht.nl