Het eerste POP-UP restaurant ‘Experience’ groot succes.

Van 12 tot en met 14 oktober liet het Pop-up restaurant Experience je ervaren hoe het is om blind te proeven, horen, ruiken en voelen.

Tijdens het geheel verzorgde diner namen wij de gasten mee in een culinaire reis vol verrassingen. Gedurende de avond ervoeren gasten hoe het is om te leven zonder te kunnen zien.

Van 12 tot en met 14 oktober organiseerde JCI Utrecht in samenwerking met en voor Stichting Bartimeus het pop-up restaurant Experience. Dit eerste ‘blinde’ pop-up restaurant van Nederland stond in het teken van mensen kennis laten maken ‘niet kunnen zien’, heerlijk eten en drinken en een mooie opbrengst realiseren voor Stichting Bartimeus in Doorn.

Na 3 mooie avonden kijkt JCI Utrecht terug op een succesvolle eerste editie. Het is mooi om te zien hoe mensen het ervaren om ineens niets meer te kunnen zien en zich veel meer gaan richten horen, voelen, ruiken en proeven én wat dat voor positief effect heeft op de belevenis van een avondje uit.

JCI Utrecht organiseert al meer dan 5 jaar diverse activiteiten voor Bartiméus waarmee financiële middelen worden opgehaald voor Bartiméus of een dag de zinnen van de mensen wonend bij Bartiméus worden verzet. We wilden dit jaar niet alleen maar geld ophalen of de mensen van Bartimeus een leuke dag geven, maar meer mensen kennis laten maken met de wereld van slechtziende of blinde mensen.

Niet alleen de leden van JCI Utrecht kijken terug op een geslaagd weekend. Ook Bartimeus en de gasten kijken terug op een mooie ervaring. Volgend jaar weer? Wellicht. We gaan eerst genieten van het succes, dan evalueren en kijken of en wie van JCI Utrecht dit volgend jaar weer wil oppakken.

Bekijk hier het verslag van een lokaal rtv station: https://bdu.bbvms.com/view/playout_autoplay/3123737.html.

Het Pop-Up Experience Restaurant werd mede mogelijk gemaakt door: