Trainingen, bedrijfsbezoeken en workshops

Momenteel staan de volgende trainingen, bedrijfsbezoeken en workshops in de agenda:

 

Rondleiding Distributiecentrum Jumbo te Woerden.

Op donderdag 30 augustus 2018 organiseren we een rondleiding in het distributiecentrum van Jumbo Supermarkten BV. De details van de dag zijn nog niet bekend, wel dat de rondleiding plaatsvind van 19.00 tot ongeveer 20.30. Wil je hierbij zijn meld je dan aan via de uitnodiging die je eerder hebt ontvangen!

 

Graffitiworkshop.

Heb je altijd al een artiest willen worden zoals KBTR? Je buurt willen voorzien van een mooie slogan of leus maar geen idee waar je moet beginnen? Op dit moment zijn we bezig met het organiseren van een Grafittiworkshop. Er is op dit moment nog geen datum geprikt, maar deze gaat er wel binnenkort komen. Wil je hieraan meedoen houd dan je mail, telefoon en brievenbus in de gaten.

 

Netwerkborrel in een klassiek jasje te Utrecht

Meastro Jules is een dirigent die met het Orkest voor de pauze een symfonie uitlegt. Denk aan de symboliek van bepaalde melodie├źn, verstopte verwijzingen naar een minnares, een instrument omdat de keizer dat zo leuk vindt. Voor de pauze is het bijna een soort cabaret. Na de pauze speelt het orkest het volledige stuk, waarbij je (hopelijk) de verwijzingen herkent.
Natuurlijk combineren we dit met een borrel! Dit vindt allemaal plaats op donderdag 6 december in het mooie Tivoli in Utrecht. Details volgen snel.