World Clean Up Day

World Clean Up Day

 

Samen voor een schonere wereld!

Op zaterdag 15 september vindt de World Clean Up Day plaats. Wereldwijd (in 150 landen) gaan miljoenen mensen de straat op om afval op te ruimen. JCI is partner van World Cleanup Day.

JCI Utrecht doet hier aan mee door in Utrecht met een groep vrijwilligers afval in een park op te ruimen. Door onze deelname willen we de Utrechtse burger nog bewuster maken van al het afval dat weggegooid wordt. Daarnaast vinden we het erg belangrijk om de Utrechtse burger te laten zien dat je met je afval weer iets moois kunt creëren.

Uiteraard is dat niet alles, want om echt aan kennisvergaring en bewustwording hebben we samen met andere JCI Kamers in Rotterdam de afvalverwerker AVR bezocht.

Clean Up Utrecht!

Kom ons meehelpen op zaterdag 15 september! We gaan met z'n allen het afval opruimen in een park in Utrecht.

*Make something living from your plastic garbage*

Natuurlijk gooien we het daarna niet weg, nee alle plastic flessen gaan we weer green verwerken! Kunstenares Angelina Kumar van de kunstacademie Utrecht en Marijn van Earthkweek komen ons daarbij helpen, zodat we iets moois weer mee naar huis kunnen nemen.

Wil je met ons mee doen?
Laat het ons weten en vul onderstaand formulier in of meld je snel aan voor dit mooie evenement via onze pagina op Facebook!

Je bent meer dan welkom!