Het is weer zover. Net als voorgaande jaren bieden we als JCI Utrecht onze beruchte en befaamde Sinterklaas videoboodschappen aan. Dus kan je dit jaar niet bij de sinterklaasviering zijn? Bestel nu een videoboodschap! Plezier en een persoonlijke (peper)noot. De opbrengsten gaan voor 100% naar Stichting Er Even Uit (https://erevenuit.nl/).

Hoe werkt het? Lever voor 23 november 2021 je boodschap van maximaal 10 zinnen aan door het te mailen naar sint@jci-utrecht.nl of door je aan te melden via onderstaand formulier. Sinterklaas en zijn pieten spreken de persoonlijke boodschap in.Wij sturen de boodschap voor 3 december 2021 naar je toe.Kosten zijn minimaal €15,- per videoboodschap (meer is natuurlijk altijd van harte welkom), de factuur zal na 3 december 2021 verstuurd worden. 
Stichting Er Even Uit
Alle opbrengsten komen ten goede aan Stichting Er Even uit. Stichting Er Even Uit regelt uitjes voor minima gezinnen uit Leidsche Rijn (Utrecht). 1 op de 9 kinderen heeft het thuis niet ruim. Stichting Er Even Uit zorgt ervoor dat deze kinderen na een schoolvakantie iets te vertellen hebben als de juf of meester vraagt naar welke avonturen het kind in de vakantie heeft beleefd. 
 
Spread the news
Zorg voor zoveel mogelijk aanvragen.
Vind je het een leuk idee maar niet voor jezelf? Verspreid deze mail onder je vrienden, familie, sportclub, collega’s, kennissen… etc. Want jij zorgt ervoor dat we in de tijd van Corona een persoonlijk bericht over kunnen brengen én dat gezinnen die het financieel lastig hebben een meevaller krijgen.
 
JCI Utrecht
Dit initiatief wordt geheel vrijwillig door de enthousiaste leden van JCI Utrecht opgepakt.
Wil je weten wat we nog meer doen? Kijk op www.jci-utrecht.nl.
 

Met vriendelijke groeten,
Sint en Pieten

Aanmeldformulier

De Pieten helpen je graag met het verzinnen van jouw persoonlijke boodschap!
In plaats van het versturen van jouw eigen boodschap per mail, kun je er ook voor kiezen om via onderstaand formulier Piet wat details over jouw kind, familielid, vriend(in), collega etc. in te fluisteren. Piet zal er dan voor zorgen dat Sint op basis daarvan een leuk bericht inspreekt!