Je bent hier:

Onze pijlers

Onze pijlers

Waar we voor staan.

JCI is gebaseerd op vier pijlers. Op elk van die gebieden kunnen leden zich ontwikkelen.  We ontplooien verschillende activiteiten waarbij we een bijdrage leveren aan onze omgeving én onszelf ontwikkelen. Fouten maken mag, want we leren graag door te doen. Learning by doing noemen we dat.

De motivatie om lid te worden, zijn mede door onze pijlers, erg verschillend. 

En toch delen we dezelfde vorm van positieve energie.

BUSINESS

Lid zijn van JCI Utrecht schept een band en opent vele nieuwe deuren. JCI organiseert zakelijke evenementen op lokaal, regionaal en landelijk niveau. Je krijgt er in een keer een netwerk van circa 2000 leden bij.

COMMUNITY

Ben je maatschappelijk betrokken en wil je meehelpen om de wereld een stukje beter te maken? De projecten die JCI Utrecht organiseert zijn er vaak op gericht om lokaal het verschil te maken. Dit zijn grote en kleine initiatieven zijn.

TRAINING

Wil je jezelf ontwikkelen in bijvoorbeeld leiderschap, coachen of bijvoorbeeld teambuilding? JCI beschikt over goede trainers en zij organiseren regelmatig diverse trainingen. Misschien wil je liever zelf trainer worden? Ook die mogelijkheid is er!

INTERNATIONAL

JCI biedt je tevens de mogelijkheid om internationale contacten op te doen en je internationale netwerk uit te breiden via Europese Conferenties (EC) en Wereldcongressen (WC) of door het vervullen van internationale functies.